Wie wij zijn

Sinds 2 januari 2018 is er aan de Prins Willemstraat 32 een prachtige bloemenzaak geopend: The Flower Kitchen. De trotse eigenaar Steven van Tol is samen met zijn vrouw Lilith begonnen met het verbouwen van het pand, waarbij de karakteristieke uitstraling, die het pand bezit, behouden moest blijven.

“Zoals wij het in onze gedachten hadden, hebben we het ook kunnen verwezenlijken. Er is naar onze mening een prachtige bloemenzaak ontstaan met een zeer interessante uitstraling. Uiteraard moet iedereen die binnen komt in de winkel zijn eigen beoordeling maken, maar de eerste reacties die we tot nu toe hebben gekregen waren hoopgevend’: aldus een enthousiaste Steven.

Verleden

The Flower Kitchen ligt op een paar honderd meter afstand van de Keizerstraat, waar de bekende bloemenzaak ’t Toefje gevestigd was. Deze winkel, waar Steven vanaf zijn stageperiode, daarna als zaterdagmedewerker en tenslotte 17 jaar in volledige betrekking het bloembindersvak met veel plezier heeft uitgeoefend, is sinds kort gesloten.

Toekomst

Voor de medewerkers een uitdaging, om hun kennis en vaardigheden elders te etaleren. Steven wilde toch het contact blijven houden met de trouwe klanten op Scheveningen, dus is hij in de buurt gebleven.

Een groot assortiment aan bloemen in de winkel, een eigen ruimte om bloemstukken te maken en de karakteristieke uitstraling, maakt de winkel een meerwaarde voor de straat. Het is dan ook zeer de moeite waard om een kijkje te komen nemen in de mooi gerenoveerde The Flower Kitchen.